Tárnokvölgye Horgászegyesület

meghirdeti tagjainak és ifjúsági horgászainak a 2017. évi egyesületi horgásztalálkozóját

Ideje: 2017. augusztus 20.

Lebonyolítására vonatkozó időpontok:

5:45 - 6:15           helyszíni regisztráció, nevezési díj befizetése

6:15 - 6:50           sorsolás, helyek elfoglalása, felkészülés

6:50 - 7:00           etetés

7:00                       horgászat kezdete (kürt)            

12:00                     horgászat vége (kürt)   

12:00 - 12:40      mérlegelés

13:00                     eredményhirdetés, ebéd

 

A horgásztalálkozón sorra kerülő megmérettetésen minden egyesületi tag, ifjúsági horgász és pártoló tag indulhat. A nevezési díj 1 000 Ft., mely tartalmazza a verseny után elfogyasztható egy tál ételt (pörkölt) és a nap folyamán elfogyasztható 1db. italt, illetve egyéb szervezési költségeket. A horgásztalálkozón való részvételhez elő regisztráció szükséges, melyet 2017. augusztus 16-án 18 óráig lehet személyesen vagy telefonon /(30) 460-01-31/ megtenni a halőröknél. Az elő regisztráció során szükséges megadni a horgász nevén kívül az egyesületi tagsorszámot, a horgásztalálkozó során elfogyasztandó ital típusát (sör/alkoholmentes sör/üdítő). Szintén az elő regisztráció során szükséges megadni, ha a versenyen induló horgász kísérőjének, családtagjának plusz ebédet kér.  Ennek költsége a horgász nevezési díján felül személyenként további 500 Ft. A nevezési díjat és az esetleges plusz ebéd költségét a személyes előnevezéskor, vagy a helyszíni regisztrációja során szükséges befizetni. A horgászhelyek sorsolása az előnevezés sorrendjében történik! Előnevezés nélkül a horgásztalálkozón részt venni nem lehet! Az előnevezés során - a tó kapacitását figyelembe véve – az első 90 horgász nevezését tudjuk elfogadni.       

Horgászni egy bottal lehetséges úszós vagy fenekező módszerrel (Pergetés, élőhalas horgászat tilos). Maximum 2 kg etetőanyag alkalmazható, bekevert földnedves állapotban, melybe beleértendő a szemes és az élő anyag is.  

A tó 4 szektorra kerül felosztásra, az első négy helyezett a szektorok első helyezettjeiből kerül ki. A szektorokon belül, illetve a négy szektor győztes között a kifogott hal súlya rangsorol.  A kifogott halat a napi, heti mennyiségi, illetve az egyes halfajokra vonatkozó méretkorlátozások figyelembe vételével el lehet vinni. Minden elvitt halat be kell írni a fogási naplóba és halőrháznál elhelyezett beíró lapra. Az elvitt halak mindegyike beleszámít az éves kvótába. A kvótán felül egy db békés, vagy rablóhal elvihető úgy, hogy a fogási naplóba és a halőrháznál lévő nyilvántartásban V betűvel kell megjelölni a menyhal rubrikában.

Mindenkinek eredményes részvételt kíván a vezetőség!

Tájékoztatjuk a Tárnokvölgye Horgászegyesület tagságát és tisztelt vendég horgászainkat, hogy a fenti egyesületi horgásztalálkozót megelőző nap (2017. augusztus 19-én) 6:00-tól a 2015. augusztus 20-án 13 óráig tarságunknak (gyerek, IFI, Pót, Felnőtt) a nagy tó teljes területén horgászati tilalmat rendelünk el. Vendég horgászaink 2017. augusztus 19-én lehet horgászni. Augusztus 20-án vendég horgászainknak csak abban esetben van lehetősége horgászni a tavon, amennyiben a horgásztalálkozón résztvevő tagok nem foglalnak el valamennyi horgászhelyet.

Vezetőség